Тренутни број чланова:

Геосиндикат

Синдикат запослених у Републичком геодетском заводу

О нама

Геосиндикат је самостална, демократска и независна организација запослених у Републичком геодеском заводу, у коју се они добровољно удружују ради заступања, представљања, унапређења и заштите својих професионалних, радних, економских, социјалних, културних и других појединачних и колективних интереса. Основан је 26.02.2019. године и за непуна три месеца постао најбројнији и једини репрезентативан синдикат, чија бројност расте из дана у дан.

НАШИ ЦИЉЕВИ

Пре свега стручност и задовољство запослених

Јачање институције

Хоћемо да заједно ојачамо нашу институцију и са поносом будемо део тима који спроводи реформе које су у служби грађана и од највишег значаја за привреду наше земље. Предлажемо идеје, нудимо конструктивна решења, усавршавамо наша знања!

Рад на квалитету

Будимо цењени и препознати по високо професионалним запосленима који су заслужили задовољавајуће зараде. Настојаћемо да свако од нас са поносом каже да је запослен у Републичком геодетском заводу!

Брига о учинку

Радни учинак је најрелевантније мерило показивања вредности сваког запосленог. Са тим у вези имамо спреман низ активности као што је већ поднети захтев руководству РГЗ за напредовање и награђивање запослених на основу квалитета рада у складу са Законом о

Брига о запосленима

Поред јачања професионализма као важан циљ смо поставили и јачање друштвеног стандарда запослених. Једна од важних активности предузетих у овом циљу је и оснивање Фонда солидарности.

Организоване активности

Редовно планирамо и одржавамо стручна дружења и усавршавања наших чланова, али и синдикалну продају роба и услуга и остваривање посебних попуста за наше чланове.

Број чланова

Тренутно имамо

чланова